Fizetési megoldás
Facebook
Szűrés
Méret (m2)
Terméktípus
Termék státusza
Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS CSAK   990 FT 

Képes tájékoztató

Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás

Kazak gyapjú szőnyegek

Főkategória >KÉZI CSOMÓZÁSÚ SZŐNYEGEK >Kazak gyapjú szőnyegek

A Kaukázusi szőnyegek csoportjába tartozó Kazak perzsa szőnyegek ismertetőjegye a modern korban is helyt álló és divatos geometriai formatervezés
Ezeket a kézi csomózású szőnyegeket túlnyomó részt a régebbi orosz, és kaukázusi szőnyegek ihlették, melynek időtlen eleganciáját kifejezetten a stilizált alakzatok (nyolcszög, rombusz, négyzet, kereszt és csillag) és az állati motívumok (sasok, főnix, skorpió) és virág mintázatok kombinációi adják. Az idő előrehaladtával ezek a részletgazdag kompozíciók egyre egyszerűbb, letisztultabb kifejezésformákat öltöttek.

Élénk színárnyalatai, melyeket természetes anyagok felhasználásával értek el, a megszokott, semleges  formatervezéssel tökéletes kontrasztot alkotnak. A Kazak szőnyegeket kövekkel mossák, így adva gyemántszerű csillogást a gyapjú szálak sokaságának.
A Kazak szőnyegek közül néhány az imaszőnyegek közé is sorolható, azonban közös rendkívüli tulajdonságaik, hogy nem csupán tartós és értékmegörző darabok, hanem bármilyen modern illetve klasszikus, antik vagy éppen minimalista stílussal tökéletesen harmonizálnak, amely a lakberendezők és belsőépítészek egyik kedvencévé teszik.

A modern igényeknek megfelelő, könnyű tisztíthatóság is jellemzi rövid szálainak köszönhetően, így ez a lenyűgőző mintákkal és színekkel alkotott perzsa szőnyeg a fiatalok és idősek otthonának legcsodálatosabb kiegészítője is lehet.


-46%
-46%
-46%
-46%
-46%
-46%
-46%
Kazak kézi csomózású gyapjú perzsa szőnyeg 182x269cm
587 490 Ft  318 290 Ft
Nincs raktáron
-46%
-46%
-46%
 

prev
next

Sorrend:

;