Fizetési megoldás
Facebook
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Képes tájékoztató

Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
TOP termékek

Hírek

2021.05.10
2021 tavasz a megújulás időszaka a Szőnyeg Raktár Outletnél

Az elmúlt év mindenki számára megannyi új élethelyzetet teremtett, melyre valaki jobban, valaki pedig kevésbé sikeresen tudott reagálni...
Mintha egyszerre állt volna meg az idő és a tér, és szabott volna gátat mindenki álmának egyszerre...
Ám, ahogy mindig is lennie kell az élet megy tovább... Ahogy az évszakok is váltják egymást, úgy halad és csak halad a körforgás, hiszen ez az élet maga, a rendje... 
Senki sem szállhat ki könnyen ebből a mókuskerékből, mindenkire közvetve, vagy épp közvetlenül hatással van, azonban...

Minden energiánkat arra fordítottuk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból a vásárlóinkért, értetek.

Most, hogy az emberek "lakhelye" nem csak egy olyan szoba, ahova hazatér aludni, hanem  sokaknak egy hónapokon át tartó non-stop Home Office tere lett.
Az a helység, ahol akár együtt tanul a szülő a gyermekeivel, mindeközben dolgozik, háztartást vezet, küzd a családi békéért, és ezáltal megesik, hogy a nap 90%-át tölti odabenn. A nappali lett az iroda, vagy éppen a gyerekek szobája "kalitka szimbólummá vált", hiszen a nap 24 órájában lehet, hogy ott ragadt ő, mi, bárki... Egy idő után monotonná, szürkévé, egyhangúvá és negatívvá válhat minden...Pedig nem kell így lennie!

Mi úgy éreztük, hogy tennünk kell ellene valamit, segítenünk kell a változtatásban! Hatalmas lépésre szántuk el magunkat, így a 2021-es évet erre az ideára építettük fel.
Pontosan evégett, mély átérzéssel, a Szőnyeg Raktár Outlet, avagy a Nílus Trade teljes csapata egy grandiózus fejlesztésbe kezdett.

Muszáj gátat szabni a bezártságnak, monotonitásnak és az ezzel járó passzív gondolatoknak, még akkor is, ha van amin nem lehet változtatni...

Mi segítünk megteremteni az igazi otthont, a békét, és a pozitív változást a tőlünk telhető módon, új szőnyegekkel, texíliákkal, függönyökkel, termékekkel. Mindezt elérhető, és a lehető legkedvezőbb áron!

Ahogy a fák virágba borultak, a környezet megtelt élettel, úgy mi is végre örömmel jelenthetjük be:
"Új élet, barátságos légkör, pozitív szemlélet, végeláthatatlan kínálat mesterfokon!" - lett a mottónk mindenkiért, aki hozzánk érkezik online, vagy személyesen.

Első lépésként a már megszokott és nagynak vélt "hadiszállásunkat" egy még tágasabb helységre cseréltük, ahol stílusosabb, légiesebb belső terek várják az érdeklődőket, külön részlegekkel.

Ingyenes parkolást biztosítunk az épület előtt érdeklődőinknek, hiszen jól tudjuk, hogy a tökéletes otthon megteremtéséhez, nézelődéshez, választáshoz és persze tanácsadáshoz is bizony van, hogy idő kell.

Odabent mindenkit szívesen látunk tapasztalt tanácsadókkal, személyzettel, vidám hangulattal és ....
betérő látógatóinkat, nem csupán lenyűgöző kínálattal, hanem a későbbiekben, mikor végre minden lehetőség adottá válik finomsággal, kávéval is vendégül fogjuk tudni látni, amég a szőnyegeink tengerén át megtalálják a számukra kincset érő textíliát.

Emellett pedig a termékskálánk is bővítésre került, és folyamatosan fejlődik lakástextil részlegünk is, függönyökkel, drapériákkal.

Így akár egy helyen tudják vásárlóink beszerezni az álomotthon kiegészítő textíliáit, kellékeit.

Mi nagyot álmodtunk, Önökért is, ezért termékeinket fokozatosan online, webáruházunkban is elérhetővé tesszük.
A hatalmas távolságok leküzdésének érdekében megnyitottuk, a határon túli webáruházunkat is, amely Romániában is elérhetővé teszi a nálunk fellelhető szőnyegeket, függönyöket.

Ahogy a fák, növények virágot bontanak tavasszal, úgy mi is megújulunk, hogy elhozzuk a tavaszt termékeinkkel. S ahogy egy folyó halad előre úgy megpróbálunk eljutni Önökhöz is, hogy az örömöt, meghittséget, vidámságot átadjuk egy-egy szőnyeggel, függönnyel és a lakóhelyüket segítsünk Otthonná varázsolni.

;